Lidhje

Euro dhe ekonomia shqiptare


Ndonëse më ngadalë, monedha europiane EURO po zhvlerësohet edhe në tregun e Shqipërisë. Ekspertë pohojnë se kjo është një masë e qëllimshme e Bankës Europiane për të nxitur ekonomitë e vendeve të BE-së.

XS
SM
MD
LG