Lidhje

Greva ne Kosove


Në Kosovë, pjesa më e madhe e punonjësve të arsimit parauniversitar dhe institucioneve shëndetësore, të premten ishin në grevë me kërkesën për zbatimin e kontratës kolektive të nënshkruar një vit më parë me qeverinë nëpërmjet së cilës synohet përmirësimi gjendjes në këta sektorë.

XS
SM
MD
LG