Lidhje

Kosovë: Ligji për parandalimin e luftëtarëve të huaj


Parlamenti i Kosovës me 60 vota për dhe 17 kundër miratoi ligjin që synon parandalimin e qytetarëve të Kosovës që t’u bashkohen luftërave jashtë vendit.

XS
SM
MD
LG