Lidhje

Ballkani, pikë takimi e rrezikut të radikalizmit islamik dhe ndikimit rus


Përballja me ekstremizmin e dhunshëm dhe agresionin rus, është një përparësi për SHBA. Në Ballkan, përpjekjet për të ushtruar ndikim si nga Rusia, ashtu edhe nga islamistët radikalë është pika ku ato takohen.

XS
SM
MD
LG