Lidhje

Kosovë, Konferenca e Ballkanit Perëndimor


Në Kosovë të mërkurën zhvilloi punimet konferenca ministrore e gjashtë shteteve të Ballkanit Perëndimor, i cili shpreson të përfitojë një mbështetje prej një miliardë eurosh nga Bashkimi Evropian për përmirësimin e infrastrukturës rrugore dhe hekurudhore.

XS
SM
MD
LG