Lidhje

Ankete: Korrupsioni ne Shqiperi


Në Tiranë, u publikua sot një anketim i opinionit publik, sipas të cilit, pjesa dërrmuese e qytetarëve mendojnë që problemi më i madh i Shqipërisë është korrupsioni. Një pjesë e madhe e qytetarëve mendojnë se korrupsioni është rritur dhe një pjesë thotë se kjo dukuri po frenohet.

XS
SM
MD
LG