Lidhje

Pasojat e gjakmarrjes


Fenomeni i gjakmarrjes dhe hakmarrjes, si dhe pasojat shoqërore dhe sociale që sjellin ato për familjet e ngujuara dhe shoqërinë shqiptare, ishin sot në qendër të një takimi, të organizuar në Shkodër nga Avokati i Popullit dhe prezenca e OSBE në Shqipëri.

XS
SM
MD
LG