Lidhje

Media dhe zgjedhjet lokale


Afrimi i zgjedhjeve te reja vendore ne Shqiperi dhe mbulimi i tyre nga mediat, ishte sot ne qendert te nje takimi te zhvilluar ne Shkoder me gazetaret vendor nga Instituti Shqiptar i Medias dhe Fondacioni Friedrich Ebert.

XS
SM
MD
LG