Lidhje

7-vjetori i Kushtetutes se Kosoves


Në Kosovë, autoritetet më të larta të vendit thanë sot se Kushtetuta e Kosovës është një akt i bazuar në parimet e lirisë, paqes dhe të demokracisë, që i ka hapur rrugën e zhvillimit të shtetit të Kosovës me standardet më të larta evropiane.

XS
SM
MD
LG