Lidhje

Zgjedhjet shqiptare dhe dekriminalizimi sipas studiuesve


Vëzhgues të pavarur të proceseve zgjedhore dhe studiues të jetës politike shqiptare mbështetën propozimin për të ndaluar personat me të dhëna kriminale, që të kandidojnë për drejtues të pushtetit vendor.

XS
SM
MD
LG