Lidhje

Kosovë: Papunësia, varfëria dhe korrupsioni, problemet kryesore


Në një raport të Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara të publikuar sot në Prishtinë, thuhet se 80 për qind e qytetarëve të Kosovës kanë radhitur papunësinë, varfërinë dhe korrupsionin si problemet kryesore.

XS
SM
MD
LG