Lidhje

Rama në Prishtinë


Në Kosovë, kryeministri i Shqipërisë Edi Rama tha se shqiptarët nuk do ta shkelin fjalën e lidhur me Amerikën dhe Evropën për ta kryer bashkimin kombëtar si kulmim, përveç se si kulmim të bashkimit shpirtëror, ekonomik dhe shoqëror me Bashkimin Evropian.

XS
SM
MD
LG