Lidhje

Situata e sigurisë në Kosovë


Në Kosovë, njohës të çështjeve të sigurisë thonë se gjendja në vend mbetet e qetë por me sfida të shumta për sigurinë. Ata thonë se zhvillimet e fundit në rajon, rritja e ekstremizmit fetar dhe gjendja në veriun e vendit, janë faktorët kryesor që mund të cenojnë stabilitetin e Kosovës.

XS
SM
MD
LG