Lidhje

Me Harry Bajraktarin


Harry Bajraktari është një biznesmen në Bronks të Nju Jorkut. Ai ka ardhur këtu dekada më parë nga Kosova dhe, si shumë shqiptaro-amerikanë të tjerë, e ka gjetur suksesin në biznesin e pronave të patundshme. Ilir Ikonomi i Zerit te Amerikes ishte në zyrat e zotit Bajraktari dhe përgatiti materialin.

XS
SM
MD
LG