Lidhje

Gara për bashkinë e Elbasanit


Rivalët në zgjedhjet vendore për bashkinë e Elbasanit, kantidati i koalicionit të majtë Qazim Sejdini dhe kantidati i koaliconit të djathtë Ardian Turku mbi sfidat dhe potencialin e qytetit

XS
SM
MD
LG