Lidhje

Kriza politike në Maqedoni


Nano Ruzhin

Nesër në Bruksel pritet të vazhdojnë bisedimet midis pushtetit dhe opozitës maqedonase, në kërkim të një zgjidhjeje për krizën e këtij vendi ballkanik. Analisti Nano Ruzhin mendon se ndërmjetësimi në krizën e Maqedonisë paraqet një sfidë për Bashkimin Evropian. Ai thotë se Maqedonisë i duhet medoemos një qeveri e përkohshme sepse demokracia atje është e rrezikuar, sipas tij, nga pushteti aktual.

XS
SM
MD
LG