Lidhje

Kritika nga vëzhguesit vendore për komisionet zgjedhore


Koalicioni për Zgjedhje të Lira dhe Demokraci të Qëndrueshme paraqiti sot raportin e pjesshëm mbi vëzhgimin dyjavor të procesit zgjedhor, të përgatitur nga 90 vëzhgues afatgjatë në të 90 zonat e administrimit zgjedhor.

XS
SM
MD
LG