Lidhje

Shqiperi, ndertimet e paligjshme


Në Tiranë, parlamenti miratoi sot një amnisti për ndërtimet e paligjshme si dhe rregulla të reja për të shpejtuar legalizimin e tyre. Shqipëria ka aktualisht mbi 420 mijë ndërtime të parregullta, të ndara në 200 zona informale.

XS
SM
MD
LG