Lidhje

Gara per bashkine e Lezhës


Korrespondenti Pellumb Sulo, ishte ne Lezhe ku bisedoi me dy kandidatet qe garojne per kreun e kesaj bashkie; Viktor Tushen e Aleances per Shqiperine Europiane dhe Fran Frokajn e Aleances Popullore per Pune dhe Dinjitet.

XS
SM
MD
LG