Lidhje

Gara për bashkinë e Fierit


Bashkia e Fierit me ndarjen e re territoriale përfshin zonat bujqësore më të rëndësishme në Shqipëri. Bashkia e re do të ketë si pjesë të saj edhe një vijë të gjatë bregdetare dhe Parkun e Apolonisë që mundësojnë zhvillimin turistik.

Në votimet e 21 Qershorit për këtë bashki konkurojnë tre kantidatë, Armando Subashi i Koalicionit të majtë, Enkeled Alibeaj i Koalicionit të Djathtë dhe Albert Caci i Partisë Social Demokrate.

Korrespondenti ynë Raimond Kola ishte ne Fier ku bisedoi me të tre kantidatët dhe përgatiti kronikën

XS
SM
MD
LG