Lidhje

Raport për krizën në Maqedoni

  • Isak Ramadani

Macedonia Political Crisis

Një grup ekspertësh të angazhuar nga Komisioni Evropian ka përgatitur një raport në lidhje me krizën në Maqedoni. Grupi i drejtuar nga Reinhard Priebe, ish-zyrtar i lartë i Komisionit, vë në dukje mangësitë e funksionimit të institucioneve në Maqedoni. Raporti thekson se shërbimi sekret maqedonas është në shërbim të qeverisë dhe rekomandon që ai të mos merret direkt me kontrollin e komunikimeve.

XS
SM
MD
LG