Lidhje

Mali i Zi dhe NATO


Mali i Zi pritet që deri në fund të këtij viti të marrë thirrjen për anëtarësim në Aleancën Ushtarake, u theksua në një tribunë të mbajtur në Ulqin me temën "Mali i Zi dhe integrimi në NATO". Në këtë tribunë folën ambasadori i Hungarisë dhe ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi.

XS
SM
MD
LG