Lidhje

Radikalizmi fetar dhe shoqëria shqiptare


Frenimi dhe parandalimi i ekstremizmave të dhunshëm po arrihet në Shqipëri nga bashkëpunimi i shoqëricë civile, bashkëvie fetare dhe institucioneve shtetërore. Përfaqësues fetarë, diplomatikë, studiues dhe qeveritarë morën sot pjesë në konferencën mbi radikalizmin fetar dhe ekstremizmin e dhunshëm.

XS
SM
MD
LG