Lidhje

KFOR-i e vlerëson të kënaqshme shkallën e sigurisë në Kosovë


Në Kosovë, komandanti i forcave paqeruajtëse të NATO-s, Francesco Paolo Figliuolo, tha se Kosova, sikurse edhe vendet tjera, nuk është imune ndaj kërcënimeve terroriste. Por, ai tha se aktualisht institucionet vendase e ndërkombëtare të sigurisë, nuk kanë informacion për ndonjë kërcënim të veçantë dhe se veprimet e tyre po bashkërendohen në funksion të parandalimit të kërcënimeve të tilla. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG