Lidhje

Revista "Pasqyra e të Rrëfyemit"


Në Tiranë, një grup albanologësh dhe kritikësh letrarë sapo kanë botuar numrin e parë të revistës letrare “Pasqyra e të Rrëfyemit”. Sipas redaksisë së tyre, botimi periodik është një përpjekje për të kthyer debatet dhe studimet profesionale mbi letërsinë dhe kulturën shqiptare.

XS
SM
MD
LG