Lidhje

Intervistë me ambasadorin e Kosovës në SHBA, Akan Ismaili


Ambasadori Ismaili shërbeu në Uashington ndërsa Kosova përballej me një sërë sfidash, si njohjet e mëtejshme të Kosovës, integrimi në BE, bisedimet me Serbinë, anëtarësimi në organizatat ndërkombëtare, përpjekjet kundër atyre që u janë bashkuar radhëve të ISIS, dhe krijimi i Gjykatës së Posaçme.

XS
SM
MD
LG