Lidhje

Studim: Sfidat e ekonomise shqiptare


Në Tiranë, një grup studiuesish nga Universiteti i Harvardit paraqitën studime mbi sfidat e ekonomisë shqiptare. Qendra e Harvardit për Zhvillim Ndërkombëtar përgatiti studime mbi energjinë, tregjet dhe investimet e huaja, si dhe vëzhgime mbi cilësitë profesionale të diasporës shqiptare.

XS
SM
MD
LG