Lidhje

Kosova dhe investimet strategjike


Në Kosovë autoritetet ngritën të enjten Këshillin Kombëtar për Investime, një detyrim nga konferenca e Berlinit e cila hapi rrugën për fondet evropiane për investime strategjike që lidhin vendet e Ballkanit Perëndimor ndërmjet tyre si dhe me vendet e Bashkimit Evropian.

XS
SM
MD
LG