Lidhje

Këshillat e rinj bashkiakë në jug


Këshillat e rinj bashkiakë nisën punën në Jug të Shqipërisë me debatet e para mes pozitës dhe opozitës. Ngritja e strukturave të reja vendore po dëshmon ndërkaq një fuqizim të rolit të grave të cilat kanë marrë edhe shumë nga postet e drejtimit të këshillave të Bashkive.

XS
SM
MD
LG