Lidhje

Ekonomia e Kosoves


Në Kosovë, kryeministri Isa Mustafa tha se gjatë gjashtë muajve të parë të këtij viti është shënuar përparim në përmirësimin e mjedisit të të bërit biznes dhe tërheqjen e investimeve të huaja, që sipas tij janë shumëfishuar në krahasim me një vit më parë.

XS
SM
MD
LG