Lidhje

Emigrantët gjejnë probleme me shërbimet në Shqipëri


Sherbimet ndaj imigranteve
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:19 0:00

Sherbimet ndaj imigranteve

Emigrantët shqiptarë që po kthehen nga Greqia për sezonin turistik po kërkojnë kryerjen e disa shërbimeve në Shqipëri dhe vecanërisht ripërtëritjen e pasaportave të reja. Në Gjirokastër kushtet e këtij shërbimi janë të vështira dhe mbulojnë gjithë zonat e Qarkut që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin. Emigrantët ankohen edhe për pika të shumta kontrolli të policisë dhe shërbimeve të tjera shtetërore përgjatë segmenteve kombëtare.

Sherbimet ndaj imigranteve
please wait

No media source currently available

0:00 0:03:19 0:00

XS
SM
MD
LG