Lidhje

Shqipëri: Ndarja e re territoriale dhe mangësia e ligjeve


Në Shqipëri po nis nga puna një administratë e re vendore sipas ndarjes së re territoriale. Me 61 bashkitë e reja janë bashkuar qindra njësi të vogla. Por ekspertët pohojnë ligjet e pushtetit vendor nuk janë të plota.

XS
SM
MD
LG