Lidhje

Strukturat e reja vendore dhe reforma territoriale


Strukturat e reja vendore që dolën nga zgjedhjet e 21 qershorit po përballen me vështirësi sidomos nga ndikimet e reformës së re territoriale. Mjaft zona rurale kanë nevojë për shërbime, por drejtuesit e mëparshëm vendorë nuk kanë lënë buxhete për kryerjen e tyre. Ndërkaq emërimi i administratorëve të rinj të bashkive ka përfunduar dhe analistët vlerësojnë se edhe në këtë nivel të pushtetit vendor po sundojnë emërimet politike.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG