Lidhje

Përgatitje për përvjetorin e meshës së parë


Dom Simon Jubani

Në Shqipëri, Kisha Katolike ka nisur përgatitjet për përkujtimin e meshës së parë të mbajtiur mer 4 nëntor të vitit 1990 në Shkodër, nga kleriku i njohur dom Simon Jubani, një meshë e cila shënoi edhe fillimin e lirive fetare dhe procesece demokratike në vend.

XS
SM
MD
LG