Lidhje

Filmi "The Diplomat" për Richard Holbrooke shfaqet në Kosovë


Në Kosovë, David Holbrooke, djali i ish-diplomatit amerikan Richard Holbrooke, promovoi filmin “The Diplomat”, kushtuar karrierës dhe trashëgimisë së babait të tij, i cili vdiq në dhjetor 2010.

XS
SM
MD
LG