Lidhje

Policia në Maqedoni spraps emigrantët

Qindra imigrantë nga Siria kanë qëndruar në pritje për të kaluar kufirin mes Greqisë dhe Maqedonisë, që kur Shkupi deklaroi gjendjen e emergjencës
Shih më tepër

Macedonian special policemen guard the border as more than a thousand immigrants wait at the border between Macedonia and Greece, Aug. 21, 2015.
1

Macedonian special policemen guard the border as more than a thousand immigrants wait at the border between Macedonia and Greece, Aug. 21, 2015.

A group of immigrants arrive at the Gevgelija railway station Aug. 21, 2015.
2

A group of immigrants arrive at the Gevgelija railway station Aug. 21, 2015.

A group of immigrants who passed through police blockades arrive at the Gevgelija railway station, Aug. 21, 2015.
3

A group of immigrants who passed through police blockades arrive at the Gevgelija railway station, Aug. 21, 2015.

Migrants rest on a field at the border between Greece and Macedonia, Aug. 21, 2015.
4

Migrants rest on a field at the border between Greece and Macedonia, Aug. 21, 2015.

XS
SM
MD
LG