Lidhje

Kriza e imigrantëve në Maqedoni

Kampingu në kufirin mes Greqisë dhe Maqedonisë është strehë e përkohshme për fëmijë dhe të rritur nga Afganistani, Iraku dhe Siria që kërkojnë një jetë më të mire në Evropë.
Shih më tepër

Macedonia Migrants
1

Macedonia Migrants

Macedonia Migrants
2

Macedonia Migrants

Macedonia Migrants
3

Macedonia Migrants

Macedonia Migrants
4

Macedonia Migrants

Ngarko më shumë

XS
SM
MD
LG