Lidhje

Gjendja e refugjatëve në Preshevë


Refugjatët nga Lindja e Mesme, të cilët nga Turqia, Greqia dhe Maqedonia, po kalojnë në Serbi për të vazhduar rrugën drejtë Hungarisë, për një jetë më të mirë dhe të sigurt në vendet e Bashkimit Evropian, kryesisht thonë se nuk po trajtohen keq nga policitë dhe autoritetet e këtyre vendeve.

XS
SM
MD
LG