Lidhje

Shqiperi, ndricimi i krimeve


Në Tiranë, OSBE nxiti autoritetet dhe shoqërinë civile të bashkëpunojnë për zbardhjen e krimeve dhe hapjen e dosjeve të diktaturës komuniste.

XS
SM
MD
LG