Lidhje

Radikalizmi dhe gjendja ekonomike


Përfaqësues të institucioneve dhe shoqërisë civile në Kosovë, thanë sot se lufta kundër ekstremizmit të dhunshëm duhet të jetë gjithëpërfshirëse, ndërsa vunë theksin tek përmirësimi i gjendjes ekonomike dhe shkallës së arsimimit e edukimit të të rinjve.

XS
SM
MD
LG