Lidhje

Protesta në Shkup në mbrojtje të refugjatëve

  • Isak Ramadani

Dhjetra protestues dhe aktivisë të shoqërisë civile në Maqedoni u mblodhën sot në sheshin e Shkupit për të theksuar mbështetjen për refugjatët dhe imigrantët nga Lindja e Mesme. Ata u bënë thirrje qytetarëve të vendit që të tregojnë solidaritet me refugjatët. Ndërkohë, edhe sot qindra refugjatë dhe imigrantë kanë hyrë nga Greqia në Maqedoni, për të vazhduar rrugën drejt shteteve të Evropës perëndimore.

XS
SM
MD
LG