Lidhje

Investimet në infrastrukturë


Në qytetin e Vlorës punimet në dy investime të rëndësishme, Rrugën Transballkanike dhe Rrugën e Skelës kanë ritme të ndryshme. Pas zgjidhjes së çështjes së shpronësimeve autoritetet vendore thonë se i është hapur rrugë punimeve të cilat përmirësojnë lidhjen e autostradës Fier-Vlorë me zonën e bregdetit.
Korespondenti ynë Raimond Kola përgatiti kronikën.

XS
SM
MD
LG