Lidhje

Mustafa, marreveshjet me Serbine


Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa tha në Prishtinë se marrëveshjet për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë kanë karakter ndërkombëtar dhe parlamenti i Kosovës ka miratuar ligjin për ratifikimin e tyre që në qershor të vitit 2013.

XS
SM
MD
LG