Lidhje

Shqiperia dhe emigracioni


Në Tiranë, u çel sot programi i trajnimit të infermierëve shqiptarë për punësim në Gjermani. Qeveria po e kthen vëmendjen te shkollat profesionale, ndërkohë që rreth 40 mijë qytetarë emigruan këtë vit nga Shqipëria për shkak të papunësisë dhe varfërisë ekstreme.

XS
SM
MD
LG