Lidhje

Kosova nënshkruan të martën MSA-në


Kosova pret të nënshkruajë të martën marrëveshjen e stabilizim asocimit me Bashkimin Evropian, një hap ky që shënon edhe vendosjen e marrëdhënieve të para kontraktuale të saj me Brukselin. Por, nënshkrimi i i marrëveshjes ndodhë në një periudhë kur Kosova po përballet me përplasje ndërmjet koalicionit qeverisës dhe partive opozitare të cilat kanë bllokuar tash e më shumë se një muaj edhe punën e parlamentit në shenjë kundërshtimi ndaj marrëveshjeve me Serbinë.

XS
SM
MD
LG