Lidhje

Fushë Arrëzi, qyteti i varfërisë


Fushë Arrëzi është një nga bashkitë e vogla në Veri të Shqipërisë me pasuri të shumta natyrore, por me nivel të lartë të varfërisë. Për shkak të shfrytëzimit pa kriter të pyjeve dhe mbylljes së minierave, pjesa më e madhe e banorëve përballen me papunësinë dhe nivelin e lartë të varferisë.

Korrespondenti i Zërit te Amerikës, Pëllumb Sulo, ishte këto ditë në bashkinë Fushë Arrëz ku përgatiti kronikën që po transmetojmë.

XS
SM
MD
LG