Lidhje

Turizmi alpin


Zona malore në Veri të Shqipërisë gjithnjë e më shumë po tërheq vemendjen për pasuritë natyrore dhe qendrat turistike, disa prej të cilave të përfshira edhe në hartat turistike botërore. Përfaqësues të agjencive turistike pohojnë interesimi për këto qendra është në rritje, por theksojnë se duhet bërë më shumë në përmirësimin e infrastrukturës dhe ruajtjes së traditës. Ndërsa përfaqësues të donatorëve të huaj, kanë shprehur së fundmi shqetësim rreth dëmtimeve në arkitekturën tradicionale në disa prej qendrave turistike malore.

XS
SM
MD
LG