Lidhje

Komisioni Evropian: Reforma ne Drejtesi


Në Tiranë, Komisioni Europian u kërkoi autoriteteve dhe forcave politike parlamentare të bashkëpunojnë për reformim të sistemit gjyqësor. Drejtori i përgjithshëm i zgjerimit, Kristian Danielson, tha se Shqipëria duhet të reformojë sistemin e drejtësisë.

XS
SM
MD
LG