Lidhje

Muzeu i Ulqinit


Në muzeun e Ulqinit , kohë më parë, u bë dixhitalizimi i eksponateve duke i bërë kështu më të kapshme dhe më interesante koleksionet dhe galeritë e muzeut për vizitorët vendas dhe të huaj.

Përdorimi i kësaj teknologjie ka nxitur turizmin kulturor duke promovuar fondin historik dhe etnografik të qytetit të Ulqinit.

XS
SM
MD
LG