Lidhje

Tirane, proteste e tregtareve


Në Tiranë, disa qindra tregtarë të vegjël protestuan sot kundër procedurave të reja tatimore, që parashikojnë gjoba deri 100 dollarë kundër tyre. Ata pohuan se me këtë vetë- punësim të tyre, ata janë në kufijtë e mbijetesës dhe gjobat e reja po e mbysin biznesin.

XS
SM
MD
LG